Handelsbetingelser for Sauna & Sønner

Sauna & Sønner c/o Jens Bach

Langelandsgade 22 st. th.

9000 Aalborg

Tlf: +45 53696055

Mail: info@saunaogsoenner.dk

CVR-nr: 41807164

SE-nr. DK43103466

 

Generelt:

Sauna & sønner udbyder saunaevents og udlejer mobilsaunaer som kan bookes online på www.saunaogsoenner.dk

 

Betaling:

Sauna og Sønner modtager online betaling med visa/Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay eller bankoverførsel

Alle priser incl. Moms.

Betaling sker forud ved bookning og de enkelte ydelser og lejeaftaler er kun gældende når betalingen er gennemført, samt leje og handelsbetingelser er accepteret.

 

Gavebevis/Klippekort:

Klippekort og gavebeviser er gyldige i 24 måneder, hvis ikke andet er angivet under købet.

For klippekort gælder: Kortet kan ikke overdrages til andre. Det er kundens eget ansvar at få brugt sine klip inden udløbsdatoen på kortet. Klippekortet købes online og knyttes til din booking profil straks efter købet. Herefter foretager man sin booking og systemet vil automatisk trække klippet fra kortet.

For gavebevis gælder: Gavebevis kan ikke anvendes sammen med andre rabataftaler. Der kan kun anvendes 1 stk. gavebevis pr. kunde/udlejning. Gavebevis kan ikke indløses til kontanter. Gavebeviset købes online og knyttes til din booking profil straks efter købet.

Herefter foretager man sin booking og systemet vil automatisk trække beløbet fra gavebeviset

 

Afbestillingspolitik:

For leje af mobilsaunaen gælder følgende: Afbestilling skal ske senest 14 dage før mod et gebyr på kr. 500,00. Ved senere afbestilling forbeholder sauna og Sønner sig retten til at opkræve den fulde leje for den aftalte periode.

For køb af enkeltbilletter til saunaevents gælder følgende: Det er som udgangspunkt ikke muligt få refunderet sin billet. Det er altid muligt at afbestille sin plads, men man har selv ansvaret for at sælge sin billet videre.

For leje af gusmester gælder følgende: Afbestilling skal ske senest 14 dage før mod et gebyr på kr. 500,00. . Ved senere afbestilling forbeholder sauna og Sønner sig retten til at opkræve den fulde leje for den aftalte periode.

 

Aflysning eller forsinkelser:

Ved leje mobilsauna gælder følgende: Ved forsinket levering tilbydes lejer 50% prisreduktion i lejeperioden eller lejer kan aflyse booking med fuld refusion af lejebeløb.

Hvis Sauna & og sønner helt må aflyse tilbydes der ombookning af lejeperiode eller fuld refusion af lejebeløb til lejer.

Ved leje af gusmester gælder følgende: Ved forsinkelse tilbydes lejer 50% prisreduktion til eventet eller lejer kan aflyse booking med fuld refusion af lejebeløb. Hvis en gusmester fra Sauna & Sønner helt må aflyse tilbydes der ombookning af arrangement eller fuld refusion af lejebeløb til lejer.

Ved saunaevents gælder følgende: For køb af enkeltbilletter reserverer vi retten til at aflyse eventet, hvis der er solgt mindre en 8 billetter 12 timer før eventet. Billetprisen vil blive returneret til køber.

 

Reklamation:

Såfremt der er fejl og mangler på det lejede udstyr ved modtagelsen, skal lejer straks reklamere og kontakte Sauna & Sønner der hurtigst muligt vil sørge for rådgivning og udbedring.

Ansvar:

Sauna & Sønner har intet ansvar for person-, tingskader eller andre skader, der sker i og udenfor mobilsaunaen eller til et saunaarrangement.

For leje af mobilsauna gælder: Lejer har det fulde ansvar for det lejede i den aftalte lejeperiode – herunder også hændelige uheld. Brug af mobilsaunaen sker i henhold til de udleverede instruktioner. Ansvaret omfatter alle typer af skader, tyverier og hærværk, som følge af fejlagtig anvendelse af saunaen, personskader på lejers og tredjemands person eller ejendom

Er der mangler, skader eller genstande er bortkommet på det lejede ved tilbageleveringen, er lejer pligtig til at erstatte dette til dagspris. Lejer har det fulde ansvar for det lejede i den aftalte lejeperiode – herunder også hændelige uheld. Lejer er erstatningsansvarlig i  henhold til dansk ret og enhver tvist, som måtte opstå skal afgøres ved en dansk domstol

Når saunaen ikke anvendes, skal den være aflåst.

Ved uheld eller skader kontaktes Sauna & Sønner med det samme på +45 53696055

Ved deltagelse i saunaevents og ved leje af gusmester gælder følgende: Deltagelse er på eget ansvar og vi beder dig følge gusmesterens anvisninger under arrangementerne.

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER:

Vi opbevarer dine personoplysninger i 5 år i henhold til kravene i bogføringsloven. Efter denne periode slettes dine oplysninger.

Ved indsamling af personoplysninger sikrer vi altid, at dette sker med dit udtrykkelige samtykke. Du vil altid være fuldt informeret om, hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor de er nødvendige. Vær opmærksom på, at vi ikke krypterer kundeoplysninger, og vi transmitterer heller ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi deler eller sælger på ingen måde dine oplysninger til tredjepart, og vi indsamler ikke personfølsomme oplysninger.

“Citrusgus” v/Gusmester Poul Dige Johansen

°

“Skagensgus” v/Gusmester Henrik Hansen

°

“Blue Lotus” (Tegus)” v/Gusmester Fenja Johanson

°

“In a galaxy far, far away” (Gus) v/Gusmester Mads Halle Bruun

°
“Storytelling i saunaen” v/Billedkunster Laila Pallisgaard

°
“Gourmetgus”
med smagsprøver fra Cafe Bawværk
(Gusmester Charlotte Otkær)

°
“Lydrejse i  saunaens varme”
v/Via Brogaard og Hanne Knudsen

°
“Awarness gus” v/Gusmester Fenja Johanson

°
“Hirtshalsgus” v/Gusmester Poul Dige Johansen

°
“Den første gang” (gus) v/Gusmester Karen Imer

°
“Hjernero” (Gus) v/Gusmester Jens Bach

°
“Indisk røgelse og meditationsgus” v/Gusmester Poul Dige Johansen

°
“Mor” (Gus) v/Gusmester Henrik Hansen

°
“Portvinsgus” v/Gusmester Charlotte Otkær

°
“Roadtrip” (Gus) v/Gusmester Henrik Hansen

°
“Klassisk gus” v/Gusmester Charlotte Otkær

°
“Vikingegus”